Digitalt Mediakit

Daisybeauty.com är den självklara destinationen för Sveriges skönhetentusiaster. Med våra nio skönhetsbloggare, konstanta uppdateringar och fler än 6 000 unika produktrecensioner är hemsidan en viktig kanal för varumärken inom skönhet, mode och hälsa. 

Daisybeauty.com jobbar med kreativa digitala lösningar. Annonserna är alltid relevanta för målgruppen och tillför information och inspiration, vilket ger ett högt läsvärde. Totalt har hemsidan i genomsnitt över 50.000 användare och 200.000 sidvisningar per månad.

Genom att annonsera på daisybeauty.com når du på ett seriöst och trovärdigt sätt rakt in i hjärtat på Sveriges mest skönhetsintresserade läsare!

Se våra digitala annonsformat

Showcase

En Showcase-sida är en annonssida på daisybeauty.com där vi genom värdeskapande och engagerande innehåll inspirerar Sveriges skönhetsentusiaster. Sidan skräddarsys utifrån era önskemål och designas utifrån er grafiska profil, samt konverteringsoptimeras utifrån uppsatta mål.

1. Målgrupp & förvärv

Genom att driva trafik från daisybeauty.com, genom kreativa bannerformat, samt från sociala medier och era egna kanaler, når vi rätt räckvidd ur er målgrupp. 

2. Design & funktionalitet

Showcase-sidans skräddarsydda design möjliggör att vi skapar rätt upplevelse för just er kund.  

Sidan byggs i enlighet med ert varumärkes grafiska identitet i symbios med vår exklusiva känsla och ligger publicerad på hemsidan så länge ni önskar.

3. Mätbara resultat

Mätning efter era önskemål utifrån uppsatta KPI:er i Google Tag Manager för att kunna ge besökaren det den är intresserad av. 

Materialspecifikation

Showcasesidan produceras av Daisy Beauty tillsammans med underleverantörer. Materialet levereras minst 4 veckor innan publiceringsdatum till annons@daisybeauty.com

Sponsrat blogginlägg

Ett sponsrat blogginlägg är ett läsvärt och engagerande annonsformat som publiceras som ett blogginlägg hos valfri bloggare på daisybeauty.com. 

Format

Det sponsrade blogginlägget gör det möjligt att engagera läsaren i ett naturligt sammanhang.

Materialspecifikation

Materialet levereras minst 4 veckor innan publiceringsdatum till annons@daisybeauty.com. Bildmaterial levereras i RGB med upplösning minst 2048 x 2048 px. Hjälp med produktion erbjuds på förfrågan.

Priser

Kontakt